Schadeherstel

“Je kunt bij ons terecht om je auto te laten uitdeuken en spuiten, maar ook voor schade aan je interieur of velgen.”

Alleen perfect is goed genoeg

Autoschade is altijd schrikken. Na de schrik komt de schok, want schade hakt vaak flink in je portemonnee. En je bent misschien wel ik weet niet hoelang je auto kwijt. Bij VINCE Paint Clinic hoef je je daarover geen zorgen te maken. Wij staan met ons team van 8 professionals voor je klaar. Niet alleen om je autoschade perfect te herstellen, maar ook om alle rompslomp met verzekeringen van je over te nemen. Voor je het weet heb je je auto weer terug, prachtig in de lak en op de koop toe helemaal gewassen.

Autoschade snel en perfect opgelost?

Wij hebben alles onder een dak om elke denkbare autoschade te herstellen. We werken voor bedrijvenmerkdealers en natuurlijk ook voor jou als particulier. Je kunt bij ons terecht om je auto te laten uitdeuken en spuiten, maar ook voor schade aan je interieur of velgen. In meer dan een kwart eeuw hebben we ons eigenlijk alle technieken eigen gemaakt, verder verfijnd en aangevuld met tijd- en milieubesparende slimmigheden die we in de dagelijkse praktijk zelf hebben ontwikkeld. En daar profiteer jij dan weer van, omdat je je auto sneller terug hebt.

Onze voordelen?

Autoschade is nooit leuk. Maar als je er onverwacht mee zit, is het fijn om te weten dat het bij VINCE Paint Clinic goed is geregeld; wij bieden haal- en brengservice in de hele Benelux. Met passend vervangend vervoer, zoals personen- en lesauto’s, rolstoeltoegankelijke auto’s en busjes. Administratieve afhandeling met tussenpersoon of verzekeraar. Maar ook hulp bij het invullen van schadeformulieren, hulp bij waardeverminderingsclaims, levenslange Van der Ende-garantie, korte doorlooptijden, 4 jaar FOCWA-garantie en elk voertuig schoon en gewassen weer afgeleverd.

Motorschade? Wij maken hem weer als nieuw!

De autospuiterij VINCE Paint Clinic is compleet uitgerust om elk vervoermiddel weer als vanouds te laten blinken. Dat geldt dus ook voor je motor. Alles wordt zorgvuldig strak gemaakt en voorbereid, waarna we je motor in onze eigen spuitcabine in elke gewenste kleur kunnen spuiten. Wij kiezen altijd voor het hoogwaardigste materiaal.

Motorschadeherstel is een vak apart

Dat zou je misschien niet zeggen, maar veel bedrijven zullen er niet eens aan beginnen je motor te spuiten, laat staan aan de specialistische klus om je motor te restaureren. VINCE Paint Clinic ziet je graag komen met je motor. Wij doen er alles aan om je geliefde vervoermiddel weer tiptop af te leveren, snel, perfect en met alle voordelen van ons. Heb je motorschade, of is je motor aan een nieuwe kleur toe? We helpen je graag, want meer mooie motoren op de weg, dat is nou eenmaal een prachtig gezicht.

Offerte aanvragen

VINCE Paint Clinic helpt u graag verder en neemt uw zorgen uit handen.
Neem direct contact op voor een van onze diensten.

Error: Contact form not found.