Ons verhaal

In 2008 vond een van de grootste financiële crises in de geschiedenis plaats. Banken gingen failliet, mensen raakten hun huizen kwijt, pensioenen gingen in rook op. Beleggers verloren in korte tijd miljarden euro’s wereldwijd. Slechts enkelen hebben deze economische ramp voorzien, nog minder hebben ernaar gehandeld.

Een familielid, dat veel geld verloren had tijdens deze crisis, kwam naar ons toe en vroeg: kan dit niet beter? “Ik vind het verschrikkelijk geld te verliezen, kan dit niet beter?” Met deze vraag zijn we aan de slag gegaan en we hebben een methode ontwikkeld, die lange termijn vermogensgroei stabieler maakt. Asset allocatie is een van de belangrijkste beslissingen voor een belegger. Wij hebben een waarde-strategie toegepast op asset allocatie.

Om te bewijzen dat de strategie werkt, hebben we de strategie tussen 2015 en 2018 op de eigen beleggingsrekening uitgevoerd. Familie en vrienden volgenden onze vorderingen en waren enthousiast. In juli 2019 is het fonds gestart. Sindsdien hebben steeds meer mensen ons gevonden.

De oprichter heeft asset allocatie ervaring opgedaan bij Nederlands’ grootste pensioenfondsen en asset managers. Hij heeft betrokken geweest bij vermogens van 100 miljard euro en meer. Met een sterke drive en een ‘can-do’ mentaliteit heeft hij een oud concept toegepast op een eigentijdse behoefte: stabiele vermogensgroei.

Geïntereseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.